Način plaćanja

Načini plaćanja:

Općom uplatnicom/virmanom

Molimo Vas da istovjetan iznos s ponude a koju ste dobili na e-mail adresu uplatite općim nalogom za prijenos (u bilo kojoj banci/pošti) ili internet bankarstvom na račun IBAN: HR0624000081110239930 kod Karlovačke banke; primatelj Pampero d.o.o., prilaz baruna Filipovića 23a, 10000 Zagreb.

U polje model upisati “HR00”, a u polje poziv na broj obavezno upisati “broj ponude”, te obavezno napisati svoje ime na mjestu platitelja. U opis plaćanja upišite “Plaćanje po ponudi broj (broj ponude)”

Kopiju uplate možete poslati na e-mail: info@pegperego.hr plaćanje po ponudi izvršavate tek nakon što vas kontaktira zaposlenik Pampera d.o.o. www.pegperego.com.hr i primite navedenu ponudu za plaćanje na e-mail.

Nakon vidljive uplate naručenu robu šaljemo na adresu koja je navedena u narudžbi ili je slobodno preuzimanje na našem skladištu uz potvrdu o plaćanju i indetifikaciju osobe koja će preuzeti robu.

Prilikom preuzimanja u gotovini

Plaćanje kod preuzimanja robe nabavljene preko www.pegperego.com.hr vrši u gotovini na dva načina: naručenih artikala s dostavom na kućnu adresu ili prilikom osobnog preuzimanja naručene robe na našem skladištu/servisu.
Ukoliko ste izabrali opciju i dogovorena je dostava na kućnu adresu kupca, dostavljaču se prilikom dostave naručene robe plaća gotovinom. Molimo Vas da ukoiko je moguće priredite točan iznos kako bi ubrzali i olakšali dostavljaču radnje  i manipulaciju robe i novca.

Ako je dogovoreno osobno preuzimanje na našem skladištu na adresi Slavonska avenija 90, Žitnjak, 10 000 Zagreb (kod "Sagovi Zagreb") tada se iznos u cijelosti podmiruje na blagajni na skladištu prilikom preuzimanja. Radno vrijeme skladišta za preuzimanje je svakim radnim danom od ponedeljka do petka od 7.30 -15.30

Kontaktirajte nas

Za sve upite molimo vas pošaljite nam e-mail koristeći formu prikazanu ispod.

Preplatite se

Ukoliko želite primati najnovije obavijesti preplatite se na naš newsletter.

Zapratite nas: